SCROLL

Restauranger

Wijnjas Delikatesskorgar

Wijnjas DelikatesskorgarWijnjas Delikatesskorgar

Wijnjas Delikatesskorgar

Delikatesskorgarna från Wijnjas Grosshandel finns i 3 olika varianter. Ta del av fantastiska ostar & delikatesser. Lådorna är fyllda med allt du kan önska dig och är den perfekta gåvan. Lådorna levereras till ert kontor eller hem till era anställda, kontakta oss för mer info.

Leveranstid:
Mån - fre 11.00-18.00
Beställningsvillkor:
Senast 48 timmar innan leverans.
Visa rätter( st)

Delikatesskorgar

 • Delikatesskorgar

  0 kr
  0 kr

  Kontakta vår kundtjänst för mer information på 0771-344000

  Kontakta vår kundtjänst för mer information på 0771-344000

  Kall mat

   Kan endast levereras mån-fre 11:00 - 18:00

Vilka är vi och vad gör vi?

När maten är lika viktig som mötet!
Godsmak startades 2007 och levererar sedan dess mat direkt till små och stora företag och kontor i Stockholm, i närförort, samt även lokalt i Solna, Sundbyberg, Kista och Uppsala.

Vi vet att våra kunder har höga krav och efterfrågar ett brett utbud av restauranger och mat av hög kvalitet. Därför erbjuder vi hela världens kök från ca 100 restauranger och bagerier med allt för frukost, lunch, fika och catering. Vi tror även på att vara bäst när det gäller både att leverera i tid och ge hög service. Vi levererar din beställning med budföretag som Miljöbud – ”Stockholms grönaste budfirma”, märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och många av våra leveranser sker med cykel. Vi tror på bra villkor för både människa och miljö, därför är vi anslutna till ett kollektivavtal och jobbar för att påverka inom miljöfrågor.

Om du inte redan visste att vi löser allt inom mat - välkommen att testa oss!

Registrera ditt konto kostnadsfritt