SCROLL

Schyssta villkor för både människa och miljö!

Vi på Godsmak tror på goda villkor för både människa och miljö! Därigenom kan du känna dig trygg med att vi arbetar både med kollektivavtal för våra anställda och hela tiden tänker på vår miljö i alla aspekter i vår verksamhet. Vårt fokus ligger alltid på att erbjuda bästa service, stort utbud av maträtter med fokus på företagen som har behov av matleveranser och som vill veta att Godsmak är ett företag som går att lita på!

Vår organisation

Vi på Godsmak vill gå i bräschen för vår bransch. Vi har därför kollektivavtal så att alla våra kunder kan lita på att våra anställda har bra villkor och i dagsläget avtalar vi mellan Almega Tjänsteföretagen och Unionen.

Miljöpolicy

Godsmak.se ska genom sitt miljöarbete vara ett föredöme inom miljöområdet gentemot kunder och leverantörer, och aktivt arbeta för att skapa en så miljöanpassad verksamhet och arbetsplats som möjligt. Vi ska påverka våra leverantörer att miljöanpassa sig. Den allmänna miljökompetensen hos de anställda ska vara större än hos allmänheten och innefatta kunskaper om orsaker till, och följder av, dagens miljöproblem. Vårt mål är att verka för ett hållbart samhälle.

Inköpspolicy

Godsmak.se använder miljömärkning som vägledning och prioriterar miljömärkta produkter vid alla inköp. Certifiering hos underleverantörer enligt giltig standard, t ex ISO 14001, skall vid större inköp vara ett absolut krav. Inköp ska vid bokslutsårets utgång sammanställas och presenteras för styrelsen.

Bud och leveranser

Våra måltider levereras av ett antal olika budfirmor vilka vi väljer ut delvis utifrån deras arbetsvillkor och miljöarbete. Vi har valt att upphandla externa transporttjänster för en större del av våra leveranser av maten som beställs genom oss. Vi prioriterar alltid leverantörer som värnar om arbetsmiljö för sina anställda och arbetar miljömedvetet.

Restauranger

Vi försöker i största möjliga mån påverka de restauranger som vi samarbetar med att använda miljömärkta produkter vid sina leveranser genom Godsmak.

Mat online - ett nytt sätt att äta

Godsmak startades 2007 och levererar sedan dess goda måltider direkt till dörren i Stockholm, i närförort, samt även lokalt i Solna, Sundbyberg, Kista och Uppsala.

Vi vet att våra kunder är kräsna och kräver ett brett utbud och toppkvalitet. Därför erbjuder vi hela världens kök i form av 1 000 olika rätter tillagade av allt ifrån förstklassiga bagerier, mysiga kvarterskrogar och kändiskockar. Vi tror även på att vara bäst när det gäller att leverera i tid och är alltid redo att rycka ut. Vi levererar din beställning med professionella företag som Miljöbud – ”Stockholms grönaste budfirma”, märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

Kort sagt lever vi för att göra våra kunder glada, nöjda och mätta.
Om du inte redan visste att vi löser allt inom mat - välkommen att testa oss!

Registrera ditt konto kostnadsfritt