SCROLL

Asiatiskt

Asiatisk mat är en ren njutning för alla som inte kan motstå curry, lime, soja, kokos, ingefära och chili.

Restauranger

Ikki Sushibar

Ikki SushibarIkki Sushibar

Ikki Sushibar är en av Stockholms populäraste japanska restaurangkedja. På Ikki serveras bla. en smakrik sushi samt japanska rätter av hög klass. Du kan även hämta själv inne i Kungshallen.

Visa rätter(51 st)

Hanoi Corner

Hanoi CornerHanoi Corner

Vårt kök lägger extremt stor vikt på hälsosam mat och bra kvalité med högkvalitativ och närproducerade råvaror. Ett av många kännetecken av det vietnamesiska köket är att maten ska innehålla så lite fett som möjligt och vara låg i stärkelse, serveras tillsammans med en mängd grönsaker som mungbönor, asiatiska basilika, mynta, koriander m.m. vilket bidrar till skålens speciella och balanserade smak. Maten från Hanoi Corner levereras i största möjliga mån i förpackningar gjorda av papper.

Visa rätter(23 st)

Makoto bento

Makoto bentoMakoto bento

Bento är det traditionella sättet att servera enkla och goda japanska måltider och vi har valt ut några av våra japanska street food favoriter som vi älskar mest. Vi på Makoto Bento hoppas att du kommer tycka om dem lika mycket som vi gör. Ärligt, gott, enkelt och färskt.

Visa rätter(8 st)

Hawaii Poké Kungsbron

Hawaii Poké KungsbronHawaii Poké Kungsbron

Hawaii Poké serverar utsökta, levande och hälsosamma maträtter - de fräschaste poké bowlsen i Stockholm! Poké (poh-kay) är en kryddad rå fiskrätt som härstammar från Hawaii. Det har sitt inflytande från Japan och beskrivs bäst som en sallad med sushi.

Visa rätter(11 st)

Sushishopen

SushishopenSushishopen

Sushishopen serverar japansk sushi i sann fusionanda. Om sushi är din favorit har du kommit helt rätt. Är du sugen på något annat än sushi så finner du gott om andra goda alternativ på menyn, varför inte testa en sashimi eller en bowl?

Visa rätter(45 st)

Sushi Bar Shinano

Sushi Bar ShinanoSushi Bar Shinano

Sushi började under antiken, när risodling kom till Japan för 2 000 år sedan. Sushibar Shinano har lång och bred erfarenhet av sushi och använder sig av fräscha säsongsråvaror. Varmt välkomna

Visa rätter(57 st)

Mae Thai

Mae ThaiMae Thai

Mae Thai grundades 2005 av mor och två söner som inspirerats av den Thailändska matkulturen och de vänliga invånarna. För att kunna tillaga maten precis som i Thailand är givetvis våra kockar därifrån och resultatet är enastående. Välkomna

Visa rätter(42 st)

Ljunggren

LjunggrenLjunggren

Välkommen till Restaurang Ljunggren! Hos oss kan du äta lunch och middag, ta en drink i baren och dansa hela natten när vi förvandlar vårt café till klubb. Du hittar oss på Söder, mitt i Brunogallerian på Götgatan.

Visa rätter(20 st)

Orkidé

OrkidéOrkidé

Orkidé är en riktig thailändsk klassiker som serverar traditionell thaimat med känsla och finess. Du som redan har besökt Thailand kommer att känna igen smakerna och du som ännu inte har varit där får sannerligen en anledning att resa dit! Restaurangen, som öppnades redan 1992, är en av de första thaikrogarna i Södermalm. Trots många år på nacken ligger restaurangen i framkant och tog till exempel hem titeln Europas bästa thairestaurang under Asian Curry Awards i London 2012.

Visa rätter(69 st)

Bun Bun

Bun BunBun Bun

När de Franska kolonisatörerna drog sig ur Vietnam lämnade de efter sig en bestående kärlek till baguetten. Världens godaste macka – Bánh Mì – föddes när gatuförsäljare började fylla baguetter med krispigt syrliga pickles, koriander, majonnäs, chilis och gurka toppat med marinerat kött och charkuterier eller tofu, tempeh och svamp. I våra salladsboxar byter vi bröd mot krispig sallad, men både macka och salladsbox är fyllda av spännande smakkombinationer: Franskt och Vietnamesiskt i varje tugga!

Visa rätter(18 st)

Hawaii Poké Sundbyberg

Hawaii Poké SundbybergHawaii Poké Sundbyberg

Hawaii Poké serverar utsökta, levande och hälsosamma maträtter - de fräschaste poké bowlsen i Stockholm! Poké (poh-kay) är en kryddad rå fiskrätt som härstammar från Hawaii. Det har sitt inflytande från Japan och beskrivs bäst som en sallad med sushi.

Visa rätter(11 st)

Number1 Sushibar

Number1 SushibarNumber1 Sushibar

Hos Number1Sushibar är hög kvalité och god service en självklarhet. Vi är noga med råvarorna för att det du får från oss ska vara det absolut bästa! Du kan även hämta själv på Fredsgatan 11, Sundbyberg. OBS! Beställning över 20 maträtter behöver inkomma dagen innan!

Visa rätter(110 st)

Mat online - ett nytt sätt att äta

Godsmak startades 2007 och levererar sedan dess goda måltider direkt till dörren i Stockholm, i närförort, samt även lokalt i Solna, Sundbyberg, Kista och Uppsala.

Vi vet att våra kunder är kräsna och kräver ett brett utbud och toppkvalitet. Därför erbjuder vi hela världens kök i form av 1 000 olika rätter tillagade av allt ifrån förstklassiga bagerier, mysiga kvarterskrogar och kändiskockar. Vi tror även på att vara bäst när det gäller att leverera i tid och är alltid redo att rycka ut. Vi levererar din beställning med professionella företag som Miljöbud – ”Stockholms grönaste budfirma”, märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

Kort sagt lever vi för att göra våra kunder glada, nöjda och mätta.
Om du inte redan visste att vi löser allt inom mat - välkommen att testa oss!

Registrera ditt konto kostnadsfritt