SCROLL

Italienskt

Det italienska köket erbjuder pasta, pizza och andra härliga medelhavsrätter. Många av våra restauranger hedrar den italienska mattraditionen.

Restauranger

AMI by Niklas & Friends

AMI by Niklas & FriendsAMI by Niklas & Friends

AMI Sthlm erbjudande är enkelt: okomplicerad säsongsbetonad mat som presenteras fräscht och förpackat i ekoboxar. AMI gör sitt urval av råvaror med omsorg och lagar mat med en medvetenhet om människa och natur. Vare sig du behöver ordna ett möte med kompisgänget, workshop med arbetsgruppen eller lösa kvällens middag. Välkommen till AMI by Niklas & Friends!

Visa rätter(18 st)

Bar Schiacciate

Bar SchiacciateBar Schiacciate

En italiensk fullträff i Stockholm. Här serveras lyxiga mackor som tillreds a la minut. Brödet kalljäser i 72 timmar och fylls med italienska charkuterier, goda ostar, hemgjorda röror och färska grönsaker. Ta del av ett brett utbud av mackor, frukostpaket, pizza och sallader.

Visa rätter(47 st)

Il Forno da Pino

Il Forno da PinoIl Forno da Pino

Här bjuds du på det bästa som Italien har att erbjuda. Härliga pastarätter och vedugnsbakade pizzor av högsta kvalité, lagade med omsorg. Om ni vill ha sallad och bröd till era maträtter, vänligen ange detta under Önskemål & allergier. Här kan du hämta maten själv på Norr Mälarstrand 30 om så önskas.

Visa rätter(26 st)

Italienskan

ItalienskanItalienskan

Det italienska köket är inte ett kök, det är en kombination av 20 olika kök från landets alla regioner – från bergiga aosta till liguriens kuster, det lantliga sicilien och allt däremellan. En italiensk restaurang kan vara en osteria, en trattoria, en birreria, en pizzeria… men på Italienskan är besattheten av världens bästa matland gränslös. Vi älskar allt från barolo till chianti, från spaghetti alle vongole till osso bucco och cannoli. Välkommen med er beställning!

Visa rätter(26 st)

Niklas & Friends

Niklas & FriendsNiklas & Friends

Efter många år som kock på välrenommerade krogar runt om i Stockholm och runt om i Världen kände Niklas att han ville göra något eget - tillsammans med människor han gillar. Under åren har Niklas och hans vänner byggt upp ett kompetent team som fixar allt från riktigt bra mat till att få den riktig snyggt paketerad. Hos oss hittar du kockar och personal med gedigna bakgrunder från Sveriges främsta restauranger och krogar.

Visa rätter(14 st)

Non Solo Bar

Non Solo BarNon Solo Bar

På Non Solo Bar serverar vi allt från hälsosam frukost – välsmakande fika – mättande sallader – smakrika pastarätter med influenser från italien samt after work! Allt på menyn lagas från grunden med fräscha råvaror. Hos oss är man alltid välkommen! Här kan du hämta maten själv på Rörstrandsgatan 4.

Visa rätter(25 st)

Pronto

ProntoPronto

Klassiska Italienska rätter Pronto! Italiensk pasta, sallader och vedugnsbakad pizza & ciabatta. Här kan du hämta maten själv på Ynglingagatan 3 om så önskas. (observera att sallad ej medföljer till maten från denna restaurang)

Visa rätter(92 st)

Mat online - ett nytt sätt att äta

Godsmak startades 2007 och levererar sedan dess goda måltider direkt till dörren i Stockholm, i närförort, samt även lokalt i Solna, Sundbyberg, Kista och Uppsala.

Vi vet att våra kunder är kräsna och kräver ett brett utbud och toppkvalitet. Därför erbjuder vi hela världens kök i form av 1 000 olika rätter tillagade av allt ifrån förstklassiga bagerier, mysiga kvarterskrogar och kändiskockar. Vi tror även på att vara bäst när det gäller att leverera i tid och är alltid redo att rycka ut. Vi levererar din beställning med professionella företag som Miljöbud – ”Stockholms grönaste budfirma”, märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

Kort sagt lever vi för att göra våra kunder glada, nöjda och mätta.
Om du inte redan visste att vi löser allt inom mat - välkommen att testa oss!

Registrera ditt konto kostnadsfritt