SCROLL

Sushi

Sugen på sushi? Precis som i Japan. Fast i Stockholm.

Restauranger

Sushi Yama Vasagatan

Sushi Yama VasagatanSushi Yama Vasagatan

Sushi Yama är Sveriges största sushikedja som öppnade redan 2008. Sushi Yamas meny utvecklas kontinuerligt för att alltid ha ett brett och gott utbud. För varje dag som går är det fler och fler som upptäcker oss, välkommen du också! Sushiris: Vinägerblandningen som används till vårt sushiris (ej varmrätter) är glutenfri (under 5 ppm gluten). Den innehåller dock vete. Sojasås: Sojasåsen som vi använder är är glutenfri (under 5 ppm gluten). Den innehåller dock vete.

Visa rätter(58 st)

Ikki Sushibar

Ikki SushibarIkki Sushibar

Ikki Sushibar är en av Stockholms populäraste japanska restaurangkedja. På Ikki serveras bla. en smakrik sushi samt japanska rätter av hög klass. Du kan även hämta själv inne i Kungshallen.

Visa rätter(51 st)

Makoto bento

Makoto bentoMakoto bento

Bento är det traditionella sättet att servera enkla och goda japanska måltider och vi har valt ut några av våra japanska street food favoriter som vi älskar mest. Vi på Makoto Bento hoppas att du kommer tycka om dem lika mycket som vi gör. Ärligt, gott, enkelt och färskt.

Visa rätter(8 st)

Hawaii Poké Kungsbron

Hawaii Poké KungsbronHawaii Poké Kungsbron

Hawaii Poké serverar utsökta, levande och hälsosamma maträtter - de fräschaste poké bowlsen i Stockholm! Poké (poh-kay) är en kryddad rå fiskrätt som härstammar från Hawaii. Det har sitt inflytande från Japan och beskrivs bäst som en sallad med sushi.

Visa rätter(11 st)

Sushishopen

SushishopenSushishopen

Sushishopen serverar japansk sushi i sann fusionanda. Om sushi är din favorit har du kommit helt rätt. Är du sugen på något annat än sushi så finner du gott om andra goda alternativ på menyn, varför inte testa en sashimi eller en bowl?

Visa rätter(45 st)

Sushi Bar Shinano

Sushi Bar ShinanoSushi Bar Shinano

Sushi började under antiken, när risodling kom till Japan för 2 000 år sedan. Sushibar Shinano har lång och bred erfarenhet av sushi och använder sig av fräscha säsongsråvaror. Varmt välkomna

Visa rätter(57 st)

Ljunggren

LjunggrenLjunggren

Välkommen till Restaurang Ljunggren! Hos oss kan du äta lunch och middag, ta en drink i baren och dansa hela natten när vi förvandlar vårt café till klubb. Du hittar oss på Söder, mitt i Brunogallerian på Götgatan.

Visa rätter(20 st)

Hawaii Poké Sundbyberg

Hawaii Poké SundbybergHawaii Poké Sundbyberg

Hawaii Poké serverar utsökta, levande och hälsosamma maträtter - de fräschaste poké bowlsen i Stockholm! Poké (poh-kay) är en kryddad rå fiskrätt som härstammar från Hawaii. Det har sitt inflytande från Japan och beskrivs bäst som en sallad med sushi.

Visa rätter(11 st)

Number1 Sushibar

Number1 SushibarNumber1 Sushibar

Hos Number1Sushibar är hög kvalité och god service en självklarhet. Vi är noga med råvarorna för att det du får från oss ska vara det absolut bästa! Du kan även hämta själv på Fredsgatan 11, Sundbyberg. OBS! Beställning över 20 maträtter behöver inkomma dagen innan!

Visa rätter(110 st)

Mat online - ett nytt sätt att äta

Godsmak startades 2007 och levererar sedan dess goda måltider direkt till dörren i Stockholm, i närförort, samt även lokalt i Solna, Sundbyberg, Kista och Uppsala.

Vi vet att våra kunder är kräsna och kräver ett brett utbud och toppkvalitet. Därför erbjuder vi hela världens kök i form av 1 000 olika rätter tillagade av allt ifrån förstklassiga bagerier, mysiga kvarterskrogar och kändiskockar. Vi tror även på att vara bäst när det gäller att leverera i tid och är alltid redo att rycka ut. Vi levererar din beställning med professionella företag som Miljöbud – ”Stockholms grönaste budfirma”, märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

Kort sagt lever vi för att göra våra kunder glada, nöjda och mätta.
Om du inte redan visste att vi löser allt inom mat - välkommen att testa oss!

Registrera ditt konto kostnadsfritt