SCROLL

Franskt

Det franska köket, la cuisine française, är ett av världens allra främsta. Stockholms franska favoriter finner du givetvis hos oss. Bon appétit!

Restauranger

AMI by Niklas & Friends

AMI by Niklas & FriendsAMI by Niklas & Friends

AMI Sthlm erbjudande är enkelt: okomplicerad säsongsbetonad mat som presenteras fräscht och förpackat i ekoboxar. AMI gör sitt urval av råvaror med omsorg och lagar mat med en medvetenhet om människa och natur. Vare sig du behöver ordna ett möte med kompisgänget, workshop med arbetsgruppen eller lösa kvällens middag. Välkommen till AMI by Niklas & Friends!

Visa rätter(18 st)

Café Pascal

Café PascalCafé Pascal

Café Pascal är ett familje-ägt café, bageri och kafferosteri med fokus på enkelt utbud med råvaror av toppkvalitét. Alla bröd och bakverk görs dagsfärska varje morgon, och både glutenfria och veganska alternativ finns tillgängliga.

Visa rätter(38 st)

Hammarströms

HammarströmsHammarströms

Välkommen till Hammarströms! En fiskbutik med matlagning i fokus. Här hittar du klassisk husman lagad från grunden och hembakat bröd. Stort utbud av catering med smårätter och hittar ni inte det ni söker i menyn så vänligen kontakta supporten så löser vi det! Observera att från Hammarströms levereras samtliga rätter kalla. Önskar ni att vi värmer maten ange nedan. Här kan du hämta maten själv på Östgötagatan 31 om så önskas.

Visa rätter(95 st)

Happy Atelier

Happy AtelierHappy Atelier

Happy Atelier är en matlagningsverkstad där alla produkter lagas dagligen med färska ingredienser och mycket glädje! En av våra främsta egenskaper är att alla våra produkter är 100% glutenfria. Vi erbjuder allt för frukost, lunch, och fika! Här kan du hämta maten själv på Hantverkargatan 47 om så önskas.

Visa rätter(29 st)

Hötorget kvarterskrog

Hötorget kvarterskrogHötorget kvarterskrog

Det bubblar vid Hötorget! Igen. Sedan de ikoniska skraporna restes på 1950-talet har området varit ett magnetiskt landmärke för både Stockholmare och nyfikna besökare. Här i våra lokaler på Sergelgatan 22 öppnade H&M sin första butik 1968, och när vi nu tar över det berömda hörnet och skapar områdets första riktiga kvarterskrog bär vi stolt med oss både historien och klädjättens filosofi om att vara något för alla. Välkomna med er beställning!

Visa rätter(19 st)

MAMA Delicious Roast

MAMA Delicious RoastMAMA Delicious Roast

Mama är en restaurang med ett rotisseri i hjärtat av köket. De använder ett horisontellt rotisseri med multispett för att uppnå maximal effekt för deras råvaror. Vi fokuserar främst på gårdskyckling, fläsksida och högrev. Man kan säga att Mama står med ett ben i New York, och ett i östra London.

Visa rätter(27 st)

Niklas & Friends

Niklas & FriendsNiklas & Friends

Efter många år som kock på välrenommerade krogar runt om i Stockholm och runt om i Världen kände Niklas att han ville göra något eget - tillsammans med människor han gillar. Under åren har Niklas och hans vänner byggt upp ett kompetent team som fixar allt från riktigt bra mat till att få den riktig snyggt paketerad. Hos oss hittar du kockar och personal med gedigna bakgrunder från Sveriges främsta restauranger och krogar.

Visa rätter(14 st)

Mat online - ett nytt sätt att äta

Godsmak startades 2007 och levererar sedan dess goda måltider direkt till dörren i Stockholm, i närförort, samt även lokalt i Solna, Sundbyberg, Kista och Uppsala.

Vi vet att våra kunder är kräsna och kräver ett brett utbud och toppkvalitet. Därför erbjuder vi hela världens kök i form av 1 000 olika rätter tillagade av allt ifrån förstklassiga bagerier, mysiga kvarterskrogar och kändiskockar. Vi tror även på att vara bäst när det gäller att leverera i tid och är alltid redo att rycka ut. Vi levererar din beställning med professionella företag som Miljöbud – ”Stockholms grönaste budfirma”, märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

Kort sagt lever vi för att göra våra kunder glada, nöjda och mätta.
Om du inte redan visste att vi löser allt inom mat - välkommen att testa oss!

Registrera ditt konto kostnadsfritt