SCROLL

Ekologiskt / Rawfood

Ekologisk mat, ekologiska bakverk och tårtor - du kan välja som du vill från många av våra bagerier och restauranger.

Restauranger

Fafelle

FafelleFafelle

Fafelles mat är framtagen av Michelin-stjärnkock Joel Åhlin från Agrikultur som länge arbetat med grön fine dining. Vi vill inspirera och öppna nya dörrar med växtbaserade smaker från hela världen och med sitt kunnande har Joel experimenterat fram nyttiga, smakrika och hållbara rätter. Fafelles mat är bra för både kropp och planet, 100% växtbaserad, hälsosam, hållbar och utan onödiga tillsatser och konserveringsmedel. Välkommen till en värld av fantastiska smaker!

Visa rätter(16 st)

Kalf & Hansen

Kalf & HansenKalf & Hansen

Vi är en restaurang i Stockholm som jobbar 100 % ekologiskt, i säsong och med närproducerade råvaror, med fokus på mer grönt och mindre protein på tallriken. Vi jobbar med ett mål mot 0% svinn. Våra signaturrätter är med kött-, fisk- och vegetariska frikadeller med tillbehör. Här kan du hämta maten själv på Bolinders plan 3 om så önskas

Visa rätter(41 st)

Lisbeth Janson Frukt & Grönt

Lisbeth Janson Frukt & GröntLisbeth Janson Frukt & Grönt

Stans bästa företagsfrukt hittar du hos oss på Lisbeth Janson Frukt & Grönt. Från Östermalms Saluhall har vi kört ut förstklassiga fruktkorgar till framgångsrika företag sen 1960. Plocka ihop din egen leverans på lösvikt eller köp någon av de färdiga alternativen. Frukten packas i påse, korg eller trälåda. Ni bestämmer! Tips! Fruktfika är en nyttig favorit för hårt arbetande händer och hjärnor. Välj mellan fruktsallad, bärfat, skuren frukt och/eller fruktfat för upp till 30 personer.

Visa rätter(26 st)

Mahalo | Odengatan

Mahalo | OdengatanMahalo | Odengatan

Mahalo startades 2015 med en passion att laga, äta och bjuda på vegansk mat. Att få vara kreativa, arbeta med bra råvaror och upptäcka nya spännande smaker är något som ligger oss varmt om hjärtat. Vi är ett veganskt café och arbetar främst med ekologiska och närproducerade råvaror. Här kan du hämta maten själv på Odengatan 26 om så önskas.

Visa rätter(54 st)

Mat online - ett nytt sätt att äta

Godsmak startades 2007 och levererar sedan dess goda måltider direkt till dörren i Stockholm, i närförort, samt även lokalt i Solna, Sundbyberg, Kista och Uppsala.

Vi vet att våra kunder är kräsna och kräver ett brett utbud och toppkvalitet. Därför erbjuder vi hela världens kök i form av 1 000 olika rätter tillagade av allt ifrån förstklassiga bagerier, mysiga kvarterskrogar och kändiskockar. Vi tror även på att vara bäst när det gäller att leverera i tid och är alltid redo att rycka ut. Vi levererar din beställning med professionella företag som Miljöbud – ”Stockholms grönaste budfirma”, märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

Kort sagt lever vi för att göra våra kunder glada, nöjda och mätta.
Om du inte redan visste att vi löser allt inom mat - välkommen att testa oss!

Registrera ditt konto kostnadsfritt