SCROLL

Ekologiskt / Rawfood

Ekologisk mat, ekologiska bakverk och tårtor - du kan välja som du vill från många av våra bagerier och restauranger.

Restauranger

Kalf & Hansen

Kalf & HansenKalf & Hansen

Vi gör nordisk ekologisk snabbmat med kött-, fisk- och vegetariska frikadeller med tillbehör. Självklart använder vi oss utav råvaror efter säsong. Många undrar om det är svårt att hålla en 100% ekologisk profil. Vi tycker precis tvärtom. Att laga schyst, supergod, hälsosam mat är lätt. Det handlar bara om att bestämma sig för vad som är viktigt för en själv, för omvärlden och framtiden. Här kan du hämta maten själv på Bolinders plan 3 om så önskas.

Visa rätter(19 st)

Presentkort Godsmak.se

Presentkort Godsmak.sePresentkort Godsmak.se

Vill du ge någon du håller av en smakupplevelse från ett stort urval av restauranger, direkt hem till dörren? Köp ett presentkort hos oss på godsmak.se. Presentkortet mailas till angiven mailadress i din beställning.

Visa rätter(5 st)

Fafelle

FafelleFafelle

Smaker från hela världen, bra för både din kropp och vår planet. I taktpinnen håller vår stjärnkock Joel Åhlin. Joel har plockat upp smaker från olika favoritplatser och skapat en bredda av smakkombinationer som gör att det alltid ska vara spännande att komma tillbaka till Fafelle.

Visa rätter(11 st)

Colorfield by Blueberry

Colorfield by BlueberryColorfield by Blueberry

Genom begreppet "Eat the Rainbow" skapar vi mat och dryck med den senaste kunskapen om en hälsosam livsstil –näringstäta och färgglada måltider bestående av bowls, rispappersrullar, grillade mackor på mörkt bröd, smoothies, juicer, shots och mycket mer. Här kan du hämta maten själv på Norrlandsgatan 13/MOOD om så önskas.

Visa rätter(26 st)

Mahalo

MahaloMahalo

Mahalo startades 2015 med en passion att laga, äta och bjuda på vegansk mat. Att få vara kreativa, arbeta med bra råvaror och upptäcka nya spännande smaker är något som ligger oss varmt om hjärtat. Vi är ett veganskt café och arbetar främst med ekologiska och närproducerade råvaror. Här kan du hämta maten själv på Odengatan 26 om så önskas.

Visa rätter(35 st)

Mat online - ett nytt sätt att äta

Godsmak startades 2007 och levererar sedan dess goda måltider direkt till dörren i Stockholm, i närförort, samt även lokalt i Solna, Sundbyberg, Kista och Uppsala.

Vi vet att våra kunder är kräsna och kräver ett brett utbud och toppkvalitet. Därför erbjuder vi hela världens kök i form av 1 000 olika rätter tillagade av allt ifrån förstklassiga bagerier, mysiga kvarterskrogar och kändiskockar. Vi tror även på att vara bäst när det gäller att leverera i tid och är alltid redo att rycka ut. Vi levererar din beställning med professionella företag som Miljöbud – ”Stockholms grönaste budfirma”, märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

Kort sagt lever vi för att göra våra kunder glada, nöjda och mätta.
Om du inte redan visste att vi löser allt inom mat - välkommen att testa oss!

Registrera ditt konto kostnadsfritt