Nya restauranger september 2020 på godsmak.se

NYA RESTAURANGER SEPTEMBER 2020

Nya restauranger inför Hösten

Nu drar vi igång hösten med ett helt gäng fantastiska restauranger som vi är väldigt stolta över att få arbeta med! Välkomna till Godsmak Lisa Elmqvist, Beijing8, Kalf & Hansen och Manucca Superfood.

Lisa Elmqvist – Familjen Elmqvist, som också är kunglig hovleverantör, har under fyra generationer sedan 1926 erbjudit sina besökare smakupplevelser från havets alla rikedomar. Njut av läckerheter som Laxpasta, Havets Wallenbergare, Laxpudding eller högklassig husmanskost.

Lisa Elmqvist hos godsmak.se

Beijing8 – På Beijing8 serveras fantastiska dumplings och te i olika smaker och utformningar. Egna smakrika degknyten som innehåller naturliga råvaror och ekologiska isteer som bryggs på teblad direkt från Kina. Välj mellan stekta eller ångade dumplings med kött, vegetariska eller veganska.

Beijing8 - restaurang på godsmak.se

Kalf & Hansen – Fabian & Rune (far & son) skapar nordisk ekologisk snabbmat med kött-, fisk- och vegetariska frikadeller med tillbehör och råvaror efter säsong med en 100% ekologisk profil. ”Det handlar bara om att bestämma sig för vad som är viktigt för en själv, för omvärlden och framtiden”.

kalf & hansen - restaurang på godsmak.se

Samtliga frikadeller är helt laktos- och glutenfria och menyerna går att få likaså. De vegetariska rätterna är även veganska.

Manucca Superfood – Manucca superfood är en superfoodbar som erbjuder nyttig och fräsch mat där hälsan står i fokus. Njut av färskpressade smoothies, juicer, acai bowls, fräscha sallader och wraps i världsklass.

Manucca Superfood - restaurang hos godsmak.e

 

(klicka på bilderna för att komma direkt till restaurangen)