HAMBURGERKONST

”Vad vill ni ha till middag?”
”Hamburgare!”
”Inte ska vi vill äta hamburgare igen!”
Hamburgaren – både uppskattad och utskälld. Den har använts som exempel för att symbolisera osund snabbmat, ett av vår tids stora aber. Men på de senaste åren har världens mest kända köttbit fått något av en revival. Hamburgaren har gett upphov till kokkonst av högre rang och trätt in i finköken. För man kan laga hamburgare på olika sätt; varsamt med annorlunda ingredienser, ibland i sällskap av snofsigt franskt briochebröd. Och det gör succé, för de flesta av oss kan inte låta bli att tycka om hamburgare – och nu får vi äntligen lov. 

Gnarly Burger har en viktig del i trenden. Stora, rustika burgare på utvalda råvaror, rikliga köttbitar toppade med krogens egen hemliga signaturdressing. Och skulle någon vegetarian rysa av tanken på det, finns något alldeles extra. Vad sägs om en portabelloburgare med wasabimajonnäs, teriyakisås och gruyèreost? På måndag flyttar Gnarly Burger in på vår sajt. Maten kommer att levereras från restaurangköket på Fridhemsgatan 13 och köras ut till er.

Välkommen in till Godsmak!   

Godsmak levererar.