GODSMAK I UPPSALA

Godsmak växer i Stockholm men vi vill sprida vår matglädje ännu längre. Vi har tidigare utökat vår verksamhet till att även täcka Solna och Sundbyberg och erbjuder nu även våra tjänster i Uppsala. Sveriges främsta lärocentrum behöver ju också mat i magen.  I rikets fjärde stad har vi därför börjat bygga upp ett nätverk med väl valda restauranger som borgar för kvalitet och speglar en del av den mångfald som kännetecknar oss på Godsmak.

Taverna Panini satsar på ekologiskt och närproducerat utan onödiga tillsatser. Den färska pastan och den ekologiska surdegen till pizzorna görs på restaurangen, och allt smakar förträffligt.

Dinos serverar också vällagad italiensk mat – stenugnsbakade pizzor  och klassiska pastarätter gjorda på svenska och italienska kvalitetsråvaror som minner om det soliga Italien.

Lingon erbjuder rejäl svensk husmanskost. Här lagas mat från grunden med fingertoppskänsla och det där gamla svenska tänket som dessvärre inte är så vanligt längre – att tillvarata alla resurser. Här finner du köttbullar med gräddsås på eget fondkok med både hemlagad potatispuré och pressgurka som smakar som mormors – och mycket mer.

Hörnstenen är en självklar lunchfavorit i Uppsala.  Fokus ligger på prisvärd, god och framförallt nyttig husmanskost med en hemlagad prägel och internationell touch. ”När färger krockar och smaker möts blir det roligt att äta” säger man på Hörnstenen. Därför värnar man om traditionella mattraditioner samtidigt som nya influenser görs sig påminda mellan tuggorna. Härligt, härligt och helt ofarligt.

Persiska köket erbjuder spännande rätter med mustiga kryddor, söta frukter och syrliga bär. Här hittar du den smaksymfoni som kännetecknar Mellanöstern och som vinner allt större terräng i Sverige. Beställ en sultani deluxe och må som en riktig kung. Eller som en sultan, rättare sagt.

Sandys kaffe och mat vill ge ett nyttigt alternativ till traditionell snabbmat. Här finns fräscha sallader, wraps
och matiga mackor – med glutenfritt bröd om så önskas –  för smörgåssugna konnässörer som inte nöjer sig med kontorsskafferiets knäckemackor. Härifrån kan du  också beställa frukost och smoothies.
Och så gott kaffe, förstås. Riktigt gott.

Dax lagar snabbmat på färska kvalitetsprodukter. Här hittar du hamburgare på nötkött, kyckling och grönsaker samt kebab och fish and chips.

Om du vill beställa fika i Uppsala samarbetar vi med Bageri Brantingstorg. Här finns allt du behöver när sötsuget slår till. Här bakas nämligen matbröd, smörgåstårtor, maffiga bullar, längder, retrohippa kondisbitar och en mängd olika söta tårtor; alltifrån gräddtårta till cheesecake och fransk chokladtårta.  Underbart och oslagbart.

Vi kommer inom kort att börja leverera mat från Pizza Hut, Zócalo och  Noia
och därmed även ha amerikanska panpizzor, kalifornisk-mexikanska rätter och asiatisk mat på menyn i Uppsala.

Mångfald ger mersmak – Godsmak levererar över 2 000 rätter varje dag.