Nu erbjuder Godsmak serveringspersonal till ditt företagsevent.

Vi vill vara din partner när det kommer till att skapa oförglömliga matupplevelser på kontoret – stora som små. Vi förstår vikten av jämn kvalitet och personlig service och därför erbjuder vi nu även serveringspersonal som kan hjälpa er på plats och se till att allt flyter på smidigt under era event.

Vår serveringspersonal är kunnig och professionell och tar hand om allt från bordsuppställning och dukning till kylning av drycker, påfyllning av mat och kontinuerlig skötsel av miljön. Deras närvaro säkerställer att ditt event blir en minnesvärd upplevelse för alla gäster.

För större evenemang erbjuder vi även projektledning för att hjälpa er med övergripande planering och genomförande. Vårt team följer er från idé till verklighet och ser till att ni har det ni behöver för att allt ska löpa smidigt från start till slut.

Priser och bokning:

Serveringspersonal bokas från 499 kr/timme per personal och du bokar enkelt genom att ringa till oss på 0771-344000 eller maila till info@godsmak.se

Observera att priser är exklusive moms och att minimidebitering för 3 timmar samt behov av 2 serverare gäller om inget annat avtalas. Avbokning måste ske senast 14 dagar före evenemanget.

Vi ser fram emot att göra ert företagsevenemang till en fantastisk upplevelse. Kontakta oss redan idag för att boka din serveringspersonal!