SCROLL

Kontakt

Vår post och besöksadress:

GodSmak Sweden AB
Strandbergsgatan 61, 3tr
112 51 Stockholm
Kundtjänst: Måndag-Fredag: 08.00-18.00 Tele: 0771-34 40 00
E-post:
info@godsmak.se

Marknad: marknad@godsmak.se

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Vardagar 18:00 - 21:00 samt helgdagar 13:00 - 21:00.

Observera!
Under dessa tider har du kontakt direkt med Restaurangen och budfirman.

När du har bekräftat och betalat förmedlas beställningen automatiskt till restaurangen och därefter kan du inte ångra din order via godsmak.se.

Väldigt sällan kan det hända att restaurangen levererar fel maträtt eller inte kan leverera precis det du vill ha. Vid fel eller missförstånd på kvällstid så ringer du restaurangen i första hand. Deras uppgifter har du fått vid beställningen genom sms och e-post. Vill du tala med våra chaufförer så har du även fått deras kontaktuppgifter vid beställningen.

Efter kl. 18:00 meddelas du om eventuella leveransförseningar av våra transportörer eller restauranger. De meddelar så snart de blir medvetna om att leveransförsening kan uppstå.

Reklamation

Om du upplever problem eller är missnöjd med bemötandet från restaurangen, ber vi dig att kontakta oss på info@godsmak.se vi lovar att göra vad vi kan för att se till att det inte ska återupprepas.

Vill du reklamera något eller har sett felaktigheter i våra menyer, så kan du göra det här: info@godsmak.se vi lovar att respondera inom 24 h.

Veckodagar 08:00-18:00.

E-post: info@godsmak.se eller ring oss på telefon: 0771-34 40 00 så hjälper vi dig.

Under kontorstid, 08:00-18:00, är det enklaste sättet för dig att ändra i en befintlig beställning att e-posta till: info@godsmak.se med bifogat ordernummer, samt vad ändringen gäller. Vi åtgärdar detta omgående och bekräftar därefter med ett nytt kvitto.

Du når oss även alltid på sociala medier

Mat online - ett nytt sätt att äta

Godsmak startades 2007 och levererar sedan dess goda måltider direkt till dörren i Stockholm, i närförort, samt även lokalt i Solna, Sundbyberg, Kista och Uppsala.

Vi vet att våra kunder är kräsna och kräver ett brett utbud och toppkvalitet. Därför erbjuder vi hela världens kök i form av 1 000 olika rätter tillagade av allt ifrån förstklassiga bagerier, mysiga kvarterskrogar och kändiskockar. Vi tror även på att vara bäst när det gäller att leverera i tid och är alltid redo att rycka ut. Vi levererar din beställning med professionella företag som Miljöbud – ”Stockholms grönaste budfirma”, märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

Kort sagt lever vi för att göra våra kunder glada, nöjda och mätta.
Om du inte redan visste att vi löser allt inom mat - välkommen att testa oss!

Registrera ditt konto kostnadsfritt