Leverans hem eller till kontoret på Godsmak.se

LEVERANSER HEM ELLER TILL KONTORET

I dessa tider med nya råd och restriktioner så gör vi på Godsmak allt för att tillsammans med våra budleverantörer lösa förmånliga leveranser hem till era anställda/kollegor.

Önskar ni ett frukostpaket till morgonmötet, fika till ett webbinarium eller en 3-rätters affärslunch till styrelsemötet så har vi samarbeten med många fantastiska restauranger. Förse oss gärna med en adresslista så återkommer vi med en offert – info@godsmak.se. Våra nya samarbeten med t.ex. Hotel At Six gör paketeringen av en matlåda fylld med godsaker perfekt att köra hem. Hotel At Six som ägs av Petter Stordalen, satsar på kvalitet och restaurangen erbjuder allt från kontinentalfrukost, lunch, brunch och catering.  Kanapéer, sliders & mingelmat hittar du i deras meny här.

Inför julen levererar vi också julgåvor hem eller till kontoret från Wijnjas Grosshandel, läs mer om det i vår blogg eller på hemsidan.

Julmat & jultallrikar är också något vi planerar inför, även här finns möjligheten till hemleverans, kanske tillsammans med en julgåva?

Kontakta oss på info@godsmak.se eller 0771 34 40 00.