Gruppbeställningsverktyget Godsmak.se

GRUPPBESTÄLLNINGSVERKTYGET

Vi har ett mycket omtyckt verktyg för gruppbeställningar som gör det smidigt för större grupper att beställa mat till frukosten, lunchen eller mötet. Spana in vår guide nedan hur det funkar!

Kort och gott ungefär såhär:

  1. Ansvarig loggar in och väljer från vilken restaurang maten ska beställas ifrån samt lägger in deltagare.
  2. Länk skickas ut till samtliga deltagare.
  3. Deltagare väljer i lugn och ro sin måltid.
  4. Allt samlas i samma order och skickas för tillagning.
  5. Maten kommer till angiven adress märkta med etiketter & namn

Till att börja med måste man först registrera ett kontot hos oss om man inte har det, det gör man genom att klicka på  SKAPA KONTO högst upp i menyn. Därefter måste man skapa konto för GRUPPBESTÄLLNING som också finns i menyn högst upp. När man har registrerat konto för gruppbeställning så sker en slags ansökan då alla gruppbeställningar samlas månadsvis på faktura. Därför behöver företaget vara kreditvärdigt för att bli fakturakund, och därför gör vi också en kreditupplysning. Dessa ansökningar brukar vi inom någon timme eller två acceptera men är det mer bråttom är så är det bara att ringa in så kan vi lösa det direkt!

När er ansökan är accepterad så är ni good to go! Då ska ni ha en knapp högst upp i menyn när ni är inloggade som heter GRUPPBESTÄLLNING. När man klickar på den och ska påbörja en beställning så börjar man med att välja datum och tid.

Gruppbeställning godsmak

”Du måste starta din gruppbeställning minst 2.5 h innan leverans. Sista beställningstid för deltagare är 2 h innan önskad leveranstid. Frukost, buffé eller fika har sista beställningstid senast klockan 13:30 vardagen innan leveransdagen.

När sista beställningstiden gått ut mejlas en bekräftelse till dig på hur beställningen kommer att se ut, då finns det även möjlighet för dig att göra orderkomplettering. Efter ytterligare 30 minuter läggs beställningen per automatik.”

Nästa steg är att bjuda in deltagare till måltiden, det gör man genom att skriva in en emailadress i fältet och sedan klicka på Lägg till en deltagare. Man kan också lägga till flera deltagare om man har en lista, detta kan vi såklart hjälpa till med. När det finns deltagare inlagda (behövs bara läggas in en gång) så är det bara att klicka på dessa så att de som ska vara med i beställningen är gröna, och de som inte ska vara med är gråa.

Gruppbeställning Godsmak.se

Nästa steg är att välja restaurang! Förhoppningsvis vet man redan i detta steg vilken restaurang man vill beställa ifrån, men om inte så är ett hett tips att ha en annan flik öppen i samma webbläsarfönster. Använd det till att surfa runt och kolla bland vårt utbud!

Gruppbeställning Restaurang Godsmak.se

Välj restaurang och fyll i leveransinformation, klicka sedan på Starta Gruppbeställning. Nu går ett mail ut till samtliga deltagare, i mailet finns en länk som deltagaren klickar på.

Gruppbeställning Godsmak.se MailDeltagaren kommer nu till restaurangen och dess meny, gör sitt val och klickar på Jag är klar.

Gruppbeställning Klar Godsmak.se

När samtliga deltagare gjort detta och tiden går ut för gruppbeställningen så får ansvarig ett mail och kan göra sista eventuella ändringar, sedan OK’as beställningen och skickas till restaurangen! På angiven tid och till angiven plats dyker sedan er order upp och är redo att avnjutas tillsammans. Etiketter finns på respektive maträtt så att man ser vilken rätt som tillhör vilken person. Enkelt eller hur?!

Kontakta oss på mail info@godsmak.se eller ring på 0771 34 40 00 om ni har några frågor kring gruppbeställningar!

MVH