GOD SMAK UTAN ALLERGICHOCK

Plågas du av allergier? Det är du inte ensam om. Cirka 15-20 % av Sveriges befolkning lider av någon form av allergi. Allt ifrån gluten till laktos och nötter kan komma i vägen för goda måltider under lunchpauser och i goda vänners lag. Det har vi tänkt på på godsmak.se. Vi tycker att ni allergiker ska kunna beställa mat lika enkelt som alla andra. Därför ser vi till att vår meny innehåller valmöjligheter även för er som är gluten-, laktos- och nötallergiker.

Alla våra rätter är inte laktos- och glutenfria, men vi har såpass många att det  för en allergiker är lättare att få äta det man verkligen är sugen på genom att beställa hos oss  – betydligt lättare än att gå ner till kvarterskrogen där bara ett fåtal alternativ står till buds. På vår sida kan du söka på rätter som passar just dig med tanke på vilket ämne du vill undvika.  

Hur hittar man då rätt? Gör såhär: gå in på vår webbplats och sök på ett relevant ord i sökfältet i högra hörnet.
Om du är glutenallergiker skriver du in ordet ”gluten” och trycker på ”sök”. Då får du upp alla glutenfria rätter och bakverk hos alla våra leverantörer.  
Observera att du bara bör skriva in förledet, t.ex. ”gluten”. På så sätt får du upp alla val, både ”glutenfri”, ”glutenfritt” och ”utan gluten”. Och du gör likadant om det gäller laktos eller annat. 

Lätt som en laktosfri plätt eller pizza! Laktosfria pizzor har vi nämligen många av. Och vi har även  nöjet att få leverera åt Friends of Adam som enbart bakar laktos- och glutenfria godsaker utan att de tappar den härliga smaken. Välkommen in att titta!