Glad Påsk önskar vi på godsmak.se

GLAD PÅSK!

Vi på Godsmak vill önska er alla en Glad Påsk! Vi hoppas att ni alla mår bra och att ni får slappna av riktigt mycket nu i helgen med nära och kära. Vi håller stängt under påsken (långfredagen & annandagen) men imorgon skärtorsdag har vi öppet som vanligt.

PS. Tillsammans med Chokladfabriken har vi tagit fram en påskask chokladpraliner med gult fint påskband runt som går att beställa senast kl 14:00 idag. Detta gäller alla pralinaskar. Passa på att beställa imorgon till fikan för er som är på kontoret eller varför inte till nästa vecka. Erbjudandet gäller innanför tull i Stockholm och vi bjuder på halva frakten. Kontakta oss så löser vi det.

Klicka på HÄR så kommer ni till sidan!

Vi vill också påminna om att vi finns här precis som vanligt till ert förfogande. Vi kan skräddarsy paketlösningar, vi är flexibla i vårt arbetssätt och vi är öppna för förslag på hur vi kan hjälpa er att få mat levererad till era anställda på jobbet. Vi ser vad vi kan göra för er framåt helt enkelt och på detta sätt stöttar ni även restaurangerna i deras arbete att hålla sig levande.

Mvh, alla vi på Godsmak