SCROLL

Hamburgare

Vi har många olika hamburgare - BBQ-grillade, vegetariska, kycklingburgare och så klart traditionella!

Restauranger

BBQ Steakhouse

BBQ SteakhouseBBQ Steakhouse

Barbeque Steakhouse & Bar i centrala Stockholm erbjuder en bred grillmeny där den rökiga barbequesåsen sätter en välsmakande och individuell prägel på din rätt. Här kan du hämta maten själv på Kungsgatan 54 om så önskas.

Visa rätter(19 st)

Jureskogs

JureskogsJureskogs

Jureskogs älskar fastfood och speciellt burgare. Vi tror lite naivt att nästan alla gör det. Det är ju enkelt, gott och roligt! Men i vägen för denna självklarhet står en tro att snabbmat är lika med skräpmat. Och i många fall är det så. För varför ska enkelt vara lika med dåligt? Det är ju helt bakvänt! Det vi tycker bäst om ska också vara bäst och det ska finnas godhet i gott, det präglar allt vi gör på Jureskogs. Här kan du hämta själv på Sveavägen 47.

Visa rätter(11 st)

Enjoy Bazaar

Enjoy BazaarEnjoy Bazaar

Enjoy Bazaar öppnade nyligen på Engelbrektsgatan i stan av stjärnkockarna Daniel Höglander och Niclas Jönsson, som ligger bakom succén Aloë (2 Michelinstjärnor) samt kvarterskrogen Chez Rinos och Black Milk Sushi i Älvsjö. I deras nya satsning tolkar de det asiatiska köket med allt från Buns, Donburi, Sushi, Ramen och mycket mer… Här kan du hämta maten själv på Engelbrektsgatan 3 om så önskas.

Visa rätter(64 st)

Mat online - ett nytt sätt att äta

Godsmak startades 2007 och levererar sedan dess goda måltider direkt till dörren i Stockholm, i närförort, samt även lokalt i Solna, Sundbyberg, Kista och Uppsala.

Vi vet att våra kunder är kräsna och kräver ett brett utbud och toppkvalitet. Därför erbjuder vi hela världens kök i form av 1 000 olika rätter tillagade av allt ifrån förstklassiga bagerier, mysiga kvarterskrogar och kändiskockar. Vi tror även på att vara bäst när det gäller att leverera i tid och är alltid redo att rycka ut. Vi levererar din beställning med professionella företag som Miljöbud – ”Stockholms grönaste budfirma”, märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

Kort sagt lever vi för att göra våra kunder glada, nöjda och mätta.
Om du inte redan visste att vi löser allt inom mat - välkommen att testa oss!

Registrera ditt konto kostnadsfritt