SCROLL

Aktuellt erbjudande

Beställ frukost, lunch, fika eller catering direkt till kontoret!

Vi har ett verktyg för gruppbeställningar som underlättar er order. Testa! En länk går ut till alla berörda som ska ta del av måltiden. Var och en väljer sedan sin rätt i lugn och ro och allt samlas på en order.

Är ni ny kund eller önskar att handla på faktura så hjälper vi er. Fyll i din e-postadress så kontaktar vi dig inom kort.

Ditt urval:

 • Catering
 • Fattoush Libanese
 • Ta bort alla

Fattoush Libanese

Fattoush LibaneseFattoush Libanese

Visa rätter( st)

Buffé (minst 4 personer)

 • Libanenisk Buffé

  310 kr

  Kalla smårätter: motabbal - röra på aubergine, sesampasta, vitlök och citron, tarator de Jez - kycklingröra på sesampasta med inlagd vildgurka, hummus - röra på kikärtor och sesampasta kryddad med kummin, labneh - Libanesisk kryddad yoghurt, mhamara - kryddstark paprikarelish med krossade valnötter och granatäpplesirap, lobje bel zeit - haricots verts i libanesisk tomatsås, ardishoki - kronärtskocka med citron och vitlöksmarinad, warak inab - risfyllda vinblad med mynta, fattoush - kryddig grönsakssallad med rostat libanesiskt bröd, each - borgholsallad, förvälld borghol i tomatsås med persilja. Varma smårätter: fatayer - piroger fyllda med bladspenat, lök och citron, sambosek Jibne - piroger fyllda med fårost, mynta, rödlök och persilja, sambosek Lahme - piroger fyllda med nötfärs och lök.

  • Gluten
  • Mjölk
  • Nötter
  • Sesamfrön

Mat online - ett nytt sätt att äta

Godsmak startades 2007 och levererar sedan dess goda måltider direkt till dörren i Stockholm, i närförort, samt även lokalt i Solna, Sundbyberg, Kista och Uppsala.

Vi vet att våra kunder är kräsna och kräver ett brett utbud och toppkvalitet. Därför erbjuder vi hela världens kök i form av 1 000 olika rätter tillagade av allt ifrån förstklassiga bagerier, mysiga kvarterskrogar och kändiskockar. Vi tror även på att vara bäst när det gäller att leverera i tid och är alltid redo att rycka ut. Vi levererar din beställning med professionella företag som Miljöbud – ”Stockholms grönaste budfirma”, märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

Kort sagt lever vi för att göra våra kunder glada, nöjda och mätta.
Om du inte redan visste att vi löser allt inom mat - välkommen att testa oss!

Registrera ditt konto kostnadsfritt